Hirdetés

Resident Evil 0 HD megjelenés - megvan a dátum

|

A Capcom bejelentette, hogy mikor számíthatunk a Resident Evil Zero HD Remaster megjelenésére. Jól indul majd 2016!

Hirdetés

Mivel mással is indíthatnánk az újévet, mint egy felújított Resident Evil epizóddal? Ezt a Capcom is így gondolta, ugyanis beharangozta a Resident Evil 0 Remaster (avagy Resident Evil Zero Remaster) napra pontos megjelenését. 

Az eredetileg GameCube-ra megjelent 2002-es, klasszikus túlélőhorror HD feldolgozása a Capcom közleménye alapján 2016. január 19-én érkezik meg digitális formában PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra egyaránt, várhatóan 20 eurós (körülbelül 6300 forintos) árcédulával. A kiadó azt is bejelentette, hogy bárki, aki előrendeli a Resident Evil 0 Remastert bármelyik platformra (kivéve az Xbox 360-at), az kapni fog egy exkluzív jelmezcsomagot, amely a következő szereléseket tartalmazza: 

Várhatóan pár nappal később, január 22-én befut a lemezes Resident Evil: Origins Collection is, amely tartalmazza a Resident Evil HD Remaster és a Resident Evil 0 HD Remaster kiadásokat is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)