Hirdetés

Resident Evil 0 HD - mozgásban a Wesker mód (videó)

|

Végre belekóstolhatunk hosszabban is abba a játékmódba, amiben Weskert irányíthatjuk majd és amely a Resident Evil 0 HD legígéretesebb újdonságának tűnik.

Hirdetés

Képeken már megmutatta magát az eredetileg Nintendo GameCube-ra megjelent klasszikus túlélőhorror HD feldolgozásának egyik újdonsága, a Wesker Mode, azonban gameplay videón még nem láthattuk az izgalmasnak tűnő játékmódot. Most rögtön hat percben pótolhatjuk ezt a hiányosságot.

A Wesker mód csakis azoknak válik elérhetővé, akik egyszer már teljesítették a Resident Evil 0 Remaster megpróbáltatásait, de megéri fáradozni az alapjáték teljesítésével, ugyanis ha Albert Wesker felett átvesszük az irányítást, vörösen izzó szemmel, villámgyorsan, különleges képességekkel intézhetjük el az élőhalottakat és más ocsmányságokat, valahogy így: 

A Resident Evil 0 HD megjelenése 2016. január 19-én várható digitális formában PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, míg lemezesen a Resident Evil: Origins Collection keretén belül, január 22-én érkezik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)