Hirdetés

Resident Evil 2 - egy DLC-vel minden jutalom megnyitható

|

Ha vannak extrák, amiket nem sikerült feloldanod, és nincs kedved szenvedni értük, csak le kell csapnod egy kis aprót az asztalra.

Hirdetés

Érkezett egy új DLC a Resident Evil 2 Remake-hez, az All In-game Rewards DLC, és pontosan azt csinálja, amit a neve sugall. Minden, a játékban különböző kihívások teljesítéséért megnyitható tartalmat felold, és PC-n 4,99 euróba, Xbox One-on 1590 forintba, PS4-en pedig 1529 Ft-ba kerül.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a vételár kifizetése után azonnal hozzáférhetünk a Tofu módhoz, az extra kampányokhoz, a végtelen tölténnyel rendelkező extra fegyverekhez, a bónusz ruhákhoz, a különböző modellekhez és a feloldható művészeti anyagokhoz. Ezek egy részéhez többször végig kell játszani a játékot, és különböző kihívásokat kell teljesíteni, így aki eddig nem vette rá magát, annak ez a DLC jelentheti a megoldást.

Az All In-game Rewards DLC elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)