Hirdetés

Resident Evil 2 - napokon belül játszhatunk a demóval

|

A demóban szabadon kóricálhatunk Raccoon City rendőrkapitányságán, de minderre összesen csak 30 percet kapunk.

Hirdetés

Január egyik legfontosabb megjelenése mindenképpen a Resident Evil 2 felújított, sőt inkább alapjaitól újjáépített verziója lesz. A keményvonalas rajongók már biztosan vágják a centit a nagy napig, most pedig remek hírrel tudunk nekik is szolgálni. 

Hirdetés

Ahogy azt korábban sejteni lehetett, a játék tényleg kap egy időkorlátos demót, ami PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is január 11-én válik érhetővé. A 1-Shot Demo tulajdonképpen ugyanaz a megoldás lesz, amit a tavalyi E3-on Paca is kipróbálhatott, azóta pedig több rendezvényen is ezzel promózta a játékot a Capcom. Csak rajtatok áll majd, Leont irányítva milyen módon fogtok a rendőrkapitányság felfedezéséhez, de ne feledjétek, 30 perc után a demó mindenképpen véget ér. Ekkor azonban némi öröm lesz az ürömben, hogy megnézhettek majd egy teljesen új előzetest. Természetesen az nem vet véget a kalandnak, ha esetleg idő előtt elhaláloztok, úgyhogy legalább ettől nem kell majd tartani, elég lesz az órát figyelni. A demó január 31-ig lesz elérhető. 

Maga a Resident Evil 2 január 25-én jelenik majd meg, ugyancsak PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)