Hirdetés

Resident Evil 2 - időkorlátos demó jöhet

|

A neve arra utal, hogy csak egyszer futhatunk neki, de ennél azért engedékenyebb lesz.

Hirdetés

A Resident Evil 2, ha minden jól megy, egész szépen beindítja majd az évet. Amit eddig láttunk, azt mind szerettük, és mióta az E3-on játszottunk vele, csak azt várjuk, hogy újra lehetőségünk nyíljon rá.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy azt az időkorlátos demót fogja kiadni a Capcom, ami a rendezvényen is kipróbálható volt. Az Xbox Store-ban felbukkant a Resident Evil 2 1-Shot Demo, melyben saját tempónkban fedezhetjük fel Raccoon City rendőrkapitányságát, azonban mindössze fél órán át játszhatunk. Mi dönthetjük el, merre indulunk, mire fordítjuk ezt az időt. A demó január 31-éig lesz elérhető (várhatóan Xbox One mellett más platformokon is), de a teljes játék már január 25-én megjelenik. 

Várjuk a részleteket, és azt, hogy mikortól lesz hivatalosan elérhető a demó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)