Hirdetés

Resident Evil 2 - már 3 millió letöltésnél jár a demó

|

A Capcom legutóbbi nyilatkozatában azt állította, egy impozáns mérföldkőhöz érkezett a 30 perces demó.

Hirdetés

Alig pár nap választ el minket a Resident Evil 2 Remake megjelenésétől. Mostanra már valószínűleg a legtöbben tettek egy próbát az ingyenesen letölthető, 30 perc játékidőt biztosító 1 Shot Demóval, amit egyébként HP és Kaci élőben streamelt nemrég.  A Capcom legújabb nyilatkozatából pedig kiderült, hogy valóban elég sokan rákattantak a kipróbálható verzióra, hiszen a letöltések száma elérte a 3 milliót.

Hirdetés

A január elején megjelent demót már a múlt héten több mint 1 millió játékos próbálta ki, de a legutóbbi értesülések szerint ez a szám immár elérte annak háromszorosát - egyébként a játék a hivatalos weboldalán még csak 2,3 millió körül jár a számláló, de valószínűleg hamarosan ez a mutató is utoléri a nyilatkozatban ellőtt impozáns számot. 

A Resident Evil 2 Remake most pénteken, január 25-én fog a boltok polcaira kerülni, de addig is aki még nem próbálta, mindenképpen adjon egy esélyt a demónak, ami még mindig elérhető a megfelelő online store-okban - ez január 31-ig marad így, utána elvileg eltűnik a demó, szóval azért nem árt sietni.

 Ti végigjátszottátok már a demót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)