Hirdetés

Resident Evil 2 - kapunk demót decemberben?

|

A twitteren bukkant fel egy érdekes kép és egy aprócska videó, ami a felújított verzió demóját mutogatja.

Hirdetés

A Resident Evil 2 remakelt verziója januárban érkezik, de úgy néz ki, hogy még előbb ki tudjuk majd próbálni. Legalábbis Anthony_Robert ezt állítja twitteren, aki egy képes és egy videós bizonyítékot is mutatott.

Hirdetés

A bennfentes pletykagép szerint lesz egy demó, amiben választhatunk, hogy Leonnal vagy Claire-rel akarjuk-e kipróbálni a kalandot. A lenti képeken is ez látható, bár hogy ezek mennyire hihető anyagok, azt majd mindenki eldönti magának. Azóta egyébként mindkét tweet törlésre került.

A Capcom adott ki kipróbálható verziót a Resident Evil VII-ből, így igazából adná magát, hogy a Resident Evil 2-ből is lesz. Mivel a játék január 25-én érkezik, reméljük ez azt jelenti, hogy már decemberben borzonghatunk a demóval.

Mindenesetre az biztos, hogy addig is bátran megnézhetitek az alábbi két új promóvideót, amik nemrég futottak be.

Ti várjátok már az újrakevert Resident Evil 2 érkezését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)