Hirdetés

Resident Evil 2 - ezt a trailert rejti az időkorlátos demó

|

A kipróbálható ízelítő nem csak fél órányi kalandot, de egy trailert is tartalmazott, amit itt meg is nézhettek.

Hirdetés

A Resident Evil 2 remakeje már mindenki számára kipróbálható, köszönhetően az időkorlátos demónak, amivel fél órán keresztül borzonghatunk (HP és Kaci livestreamre is készül ma, figyeljétek a GSO-t). Aki kiélvezi az ízelítő minden percét az egy új trailert kap jutalmul.

Hirdetés

A 1 Shot trailer láthatóan azoknak készült, akik már végigjátszották a horror kaland eredeti kiadását, így aki nem ismeri a sztorit és spoilermentesen szeretne belevágni a remake-be, az talán ezt most hagyja ki. A többiek nyomják meg a lejátszás gombot és élvezzék a showt. Tökéletes néznivaló addig, amíg leér a demó.

A Resident Evil 2 megjelenése 2019. január 25-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. És higgyétek el, várjuk is nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)