Hirdetés

Resident Evil 2 - ez is Denuvóval jön majd

|

Aki teljesen bojkottálja a denuvós játékokat, az sajnos le fog maradni a horror remake-ről.

Hirdetés

A Steamen már elő lehet rendelni Resident Evil 2 újjávarázsolt változatát, de a vásárlás előtt azért érdemes lesz ránézni az aloldalon látható infókra is. Ott ugyanis tisztán fel van tüntetve, hogy a játék a Denuvo másolásvédelemmel együtt fog érkezni.

Hirdetés

Mivel többször előfordult már, hogy a Denuvo lassította egy játék sebességét/töltési idejét (pl. a Tekken 7 vagy a Final Fantasy XV: Windows Edition esetében), természetesen a rajongók nem örülnek. Sokak szerint a rendszer minden, csak nem vásárlóbarát, és már el is kezdtek a Steam fórumokon kampányolni a Denuvo ellen. Az eddigi tapasztalataink alapján azt gyanítjuk, hogy ezzel nem fognak túl sokat elérni.

Egyre több hacker töri fel a védelmet és valóban többször okozott már a rendszerproblémát, ezért a fejlesztők többnyire már eltávolítják a Denuvot a megjelenési utáni hónapokban. A Resident Evil 2 Remake 2019. január 25-én jelenik meg. Ti le fogtok rá csapni a Denuvo ellenére is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)