Hirdetés

Resident Evil 2 - élőszereplős trailerrel jön a megjelenés

|

Ez az élőszereplős videó aranyos esetlenséggel idézi fel a kilencvenes éveket, szeretni valóan ciki.

Hirdetés

Még 1998-ban George Romero segített tető alá hozni egy Resident Evil 2 élőszereplős trailert a játék régi verziójához. Ahogy azt egy '98-as trailertől elvárnánk, a cucc kínos és fura. Akárcsak a remake élőszereplős trailere.

Hirdetés

Na jó, az új videó azért jelentősen komolyabb hangvétellel készült, aminek köszönhetően kevésbé érezzük kellemetlenül magunkat a nézése közben, sőt a nosztalgia meg is édesíti a dolgot. Hangulatkeltőnek jó lesz addig, amíg megjelenik a letöltés gomb a Resident Evil 2 neve mellett.

A Resident Evil 2 Remake ma érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi végigjátszást tolunk YouTube-on, érdemes csatlakozni, ha van kedvetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)