Hirdetés

Resident Evil 2 - fókuszban a fegyverek

|

A Capcom nem csupán a karakterekre, hanem az általuk használt halálos eszközökre is nagy hangsúlyt fektetett. Ezeket csodálhatjuk meg most pár videóban.

Hirdetés

Miközben arra várunk, hogy januárban megérkezzen a Resident Evil 2 Remake időkorlátos demója, addig a Capcom pár nyúlfarknyi videóval ad ízelítőt belőle, hogy milyen változatos eszközökkel pusztíthatjuk el az élőhalottakat. 

Hirdetés

Bár a kiadó csak pár másodpercet szán mindegyik fegyverre, azonban többet is láthatunk élesben, így a katonai kés, a shotgun, és a gránátvető sem maradhatott ki. Tényleg csak pár pillanat az egész, lessétek meg, ha kíváncsiak vagytok rájuk:

A Resident Evil 2 megjelenése 2019. január 25-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A legutóbbi látványos gameplay-t láttátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)