Hirdetés

Vajon ki elől lehet még reményvesztetten menekülni a Resident Evil 2-ben?

|

Ha már unod, hogy Mr. X lépked bőszen a nyomodban a Resident Evil 2-ben, akkor van pár csodálatos mod, hogy feldobd az élményt PC-n, most érkezett egy csodálatosan para újdonság a kínálatba.

Hirdetés

A modderek mindig varázslatosan kreatívak, ha arról van szó, hogyan lehet feldobni bármilyen játékot, és bár szentül hiszem, hogy a Resident Evil 2 atmoszférája nem az, amit érdemes piszkálni, természetesen elismerő csettintéssel emlékezem vissza az olyan kísérletekre, amikor egész egyszerűen kivették Mr. X-et a játékból, a GTA: San Andreas rajongóknak próbáltak kedvezni, kisgatyára vetkőztették legfélelmetesebb ellenfelünket, vagy éppen Thomas, a gőzmozdony elől futhattunk röhögve. Megunhatatlan ihletforrás ez a játékelem, lássuk be!

Hirdetés

A legújabb modok között felbukkant egy számunkra igen kedves darab, amit örömmel osztok meg veletek, mert sikerült még jobban feldobni vele a para-faktort. Persze csak akkor, ha szeretitek Pennywise (Krajcáros) karakterét, mert most Mr. X helyett ő bontja rátok a falat egy óvatlan pillanatban. Hanggal érdemes nézni az alábbi videót, úgy karmol meg igazán az összhatás:

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)