Hirdetés

Resident Evil 2: Reborn - ezt is felújították, csak nem a Capcom

|

Lassan itt a Resident Evil első részének a remake-je , de még előtte kézhez kapjuk a második részt felújítva. Ja, nem a Capcomtól.

Hirdetés

A rajongóknak senki és semmi nem szabhat határt, főleg ha még tehetségesek is. Pár lelkes független játékfejlesztő elhozza nekünk a Resident Evil 2 remake változatát. 

A Resident Evil 2: Rebornnak keresztelt alkotást az olasz, Invader Games csapata készíti a Unity engine-t felhasználva és ígéretük szerint a játszható alfa verziót már október 31-én kipróbálhatjuk PC-n (aznap GameNight is lesz, ne felejtsétek). A készítők a végleges terméket is ingyenesen szeretnék a játékosokhoz eljuttatni, hogy arra mikor kerül sor még nem tudni.

Egy Resident Evil 2: Reborn trailert is kaptunk tőlük, amiben megtekinthetjük nagyjából hogyan is fog kinézni az alfa verzió.

Idén már volt egy próbálkozás a második rész felújítására, akkor a negyedik rész stílusában alakították át a Wii-n debütált railshooter Resident Evil: Darkside Chronicles jeleneteit.

Arról, hogy a Capcom mit szól ehhez, nem tudni, őket jelenleg leköti az Resident Evil első részének újrakiadása, de talán a siker őket is ösztönzi majd egy hivatalos remake elkészítésére, ezért nyekergünk már nekik pár éve. Remélem, hogy nem csak az ügyvédeket terelik majd össze...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)