Hirdetés

Resident Evil 2 - ezért lett átdolgozva Ada Wong kinézete

|

A Capcomnak jó oka volt arra, hogy megváltoztassa a játék egyik kedvelt figurájának külsejét.

Hirdetés

A bejelentés óta már elég sok érdekesség kiderült a Resident Evil 2 remake kapcsán, és már láthattuk is, milyen lesz az átdolgozott kaland. Most pedig fény derült arra is, miért volt szükség egy apró, ugyanakkor lényeges változtatásra.

Hirdetés

A játék rendezője, Kazunori Kadoi a Eurogamernek árulta el, hogy miért kapott Ada Wong új öltözéket a remake-ben. Az ok pedig nem más, mint a realisztikusság. Kadoi szerint a karakter klasszikus ruhája nem lenne túl hihető az új játékban, hiszen mégiscsak egy kémről van szó.

Ráadásul lehet, hogy nem is egy vadonatúj ötletről van szó, ugyanis néhány rajongónak feltűnt, hogy elég nagy a hasonlóság Ada Wong új ruhája és egy, az eredeti játékhoz készült concept arton látható dizájn között.

Titeket zavar, hogy megváltoztatták a karakter külsejét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)