Hirdetés

Nincs már többé Denuvo a Resident Evil 2 Remake-ben

|

Mehet a kísérletezgetés, hogy megnézzük, vajon mennyivel fut jobban a Resident Evil 2 Remake Denuvo-mentes változatában.

Hirdetés

A Resident Evil 2 Remake volt az év egyik legjobb játéka, de sokan még így sem voltak boldogok, mert a Capcom úgy döntött, hogy használja a sokak által (főleg a teljesítményrontó hatása miatt) kifogásolt Denuvo védelmet. Most végre fel lehet lélegezni, a Capcom úgy döntött, hogy itt az ideje a másolásvédelmi rendszer száműzésének.

Hirdetés

Mivel a Resident Evil 2 Remake egy nagyrészt GPU-t terhelő cím, így túl sok javulást nem fog hozni a Denuvo eltávolítása. A komolyabb gépek tulajdonosai maximum kicsit gyorsabb a töltési időket kapnak, de ennél többre aligha számíthatnak. A gyengébb PC-k esetében előfordulhat, hogy itt-ott több fps-t présel majd ki magából a rendszer.

Nyilván itt leginkább az a lényeg, hogy a játék kint van hónapok óta, már régen feltörték, így értelme nincs, hogy a Denuvo tovább szotyizgasson az őrbódéban. És persze egyébként is már a Resident Evil 3 felé fordult a rajongók párás tekintete...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)