Hirdetés

Resident Evil 2 - mutatós és nagyon drága a japánoknak szánt gyűjtői

|

Nagy kár, hogy a Resident Evil 2 Premium Edition csak Japánban elérhető, de talán nem is baj, hogy nem minket akar lehúzni a Capcom.

Hirdetés

Hosszas várakozás után végre látótávolságba került a Resident Evil 2 remake-jének megjelenése, a különleges alkalomhoz pedig természetesen egy igen egyedi gyűjtői kiadás is jár.

Hirdetés

Az írógép egyértelműen az egész sorozat egyik legmeghatározóbb kelléke, hiszen a legtöbb epizódban erre (és persze tintára) van szükségünk ahhoz, hogy elmenthessük a játékot. Innentől kezdve valahol kézenfekvőnek tűnik, hogy a Resident Evil 2 Premium Edition névre keresztelt kiadásában egy írógépre hasonlító billentyűzetet is találhatunk majd.

Nem is akármilyet, ugyanis ez egy mechanikus Bluetooth billentyűzet, amiben Cherry MX Blue kapcsolók vannak, ráadásul egy állvány is hozzá van kapcsolva, ahova papír helyett mobileszközöket támaszthatunk.

Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ez a csomag meglehetősen drága mulatság, ugyanis

nagyjából 250 ezer forintnak felel meg az eredeti ára,

ráadásul csak Japánban lesz kapható, szóval nem könnyű beszerezni. És amitől egy picit azért lehúzás szaga van, az a tény, hogy amúgy szinte pont ugyanilyen klaviatúrát tudtok rendelni Umbrella logo nélkül mondjuk innen, nagyjából 70 ezer forintért.

De persze értjük mi (sőt, mi értjük igazán), hogy miért is jobb minden, ha Resident Evil gyűjtői, főleg, hogy ez csomag tényleg nagyon szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)