Hirdetés

Már Cirivel is vagdalhatjuk a zombikat a Resident Evil 2-ben

|

A vajáklány ráadásul nemcsak a játék fegyvereit, hanem ikonikus pengéjét is használhatja harc közben.

Hirdetés

Tavalyi megjelenése óta kifejezetten sok rajongói alkotás született már az újraalkotott Resident Evil 2-höz, hiszen a modderek előszeretettel változtatták meg a játék karaktereinek öltözékeit vagy cserélték ki teljes egészében az adott szereplőt valaki egészen másra. Most pedig végre egy szakképzett szörnyvadászt irányítva is szembenézhetünk Raccoon City rémségeivel.

Hirdetés

Wiwilz modját feltelepítve az Andrzej Sapkowski könyveiből megismert Cirivel kalandozhatunk a Resident Evil 2 remake-ben, és a fiatal vajáklány egészen véletlenül pont úgy néz ki, ahogy a The Witcher III: Wild Huntban láthattuk. A különleges alkotás ráadásul lecseréli a játék harci kését Ciri kardjára, Zireaelre, így még stílusosabban kaszabolhatjuk az élőhalottakat. Sajnos a karakter arca egyelőre még nem rendelkezik animációkkal, emiatt fapofában megtestesülő közönnyel néz szembe a városszerte tomboló rondaságokkal, de elképzelhető, hogy a modder később orvosolja ezt a problémát is.

A mod használatához először fel kell telepíteni fluffyquack mod managerét, majd ha ez megvan, akkor innen letölthetitek Wiwilz alkotását.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)