Hirdetés

Resident Evil 2 - néhány friss infó mellett a gyűjtői kiadást is bemutatták

|

Egyre többet tudunk a legendás játék teljesen újjápített verziójáról. És egyre jobban várjuk is.

Hirdetés

Az új információk mellett a Resident Evil 2 Remake gyűjtői kiadását is bemutatták a Comic-Conon.

Hirdetés

A rendezvény alatt a Capcom ismét kihangsúlyozta, hogy inkább egy teljesen új címként tekintenek a játékra, mintsem egy egyszerű ráncfelvarrásként, hiszen gyakorlatilag az alapoktól kezdve építették újjá az 1998-as horror klasszikust.

A főhős Leon dizájnja is frissítéseken esett át, ez pedig lehetőséget adott arra a Capcomnak, hogy a játék grafikus motorját is dicsérjék. Leon és Claire öltözékeit ugyanazzal a fotorealisztikus technológiával ültették át a játékba, amit a Devil May Cry 5 készítése során is alkalmaznak, de már a Resident Evil 7 is hasznot húzott a technológiából.

Leon újragondolása mellett Claire is befeküdt a virtuális kés alá, az egyik legnagyobb változtatás a hölgy testhez simuló rövidnadrágját érte, amit egy szimpla farmernadrággal cseréltek ki a felújított változatban. A döntés mögött Claire nyitójelenete állt, az új dizájnnal pedig közelebb áll majd valaki olyanhoz, aki egy Harley Davidson motoron szeli a kilométereket.

A két karakter mellett természetesen a zombik is szóba jöttek, a fejlesztők pedig elárulták, hogy a járkáló halottakat tekintik a játék valódi főszereplőinek. Szerették volna elérni, hogy a felújított változatban a zombik igazi fenyegetésként hassanak a játékosra, és ne csak mozgó céltáblák legyenek azok.

Rengeteg munkát fektetettek az élőhalottak újraalkotásába, néhányukat egyébként a fejlesztők után modellezték le. Az elsődleges célja az volt a Capcomnak, hogy a játék az eredeti Resident Evil 2-t is tiszteletben tartsa, eközben viszont a saját lábán is meg kell állnia, önálló identitást kialakítva.

A felújított Resident Evil 2 gyűjtői kiadását is bemutatták, de egy olcsóbb, Deluxe Edition is érkezik majd. Így fest a 200 dolláros Collector's Edition:

A Deluxe Edition 70 dolláros árcédulával támad majd, az alapjáték mellett pedig a soundtracket és néhány különleges outfitet kapunk Leonék számára, de a Resident Evil egyik klasszikus pisztolyát, a Samurai Edget is feloldhatjuk a csomaggal.

A gyűjtői kiadás, ami egyébként csak a játék konzolos verziót foglalja magába, az előbbiek mellett tartalmaz egy artbookot, egy Racoon City rendőrségi dizájnnal ellátott dobozt és egy 30 centis Leon szobrot, ami már a karakter felújított verzióját ábrázolja.

A Resident Evil 2 felújított kiadása jövő január 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)