Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - az új játékmenet videón is remekül fest

|

Egy látványos gameplay mellett számos kép is érkezett a Resident Evil 2 remakejéhez.

Hirdetés

Egyre csak közeledik a felújított Resident Evil 2 megjelenése, ami tényleg úgy fest, mintha egy teljesen új játék lenne.

Hirdetés

A friss játékmeneten Claire válla mögül figyelhetjük az eseményeket, amint a lány megpróbál két vállra fektetni egy Tyrantet. Ez az ellenségtípus gyakorlatilag egy tank, amihez hozzávághatunk bármit, nem igazán fogja megérezni.

A pofás gameplay mellé érkezett 27 darab magas felbontású kép is, amik túl sok újdonságot ugyan nem mutatnak a játékból, arra viszont tökéletesek, hogy elámuljunk rajta, mekkora fejlődésen is esett át a Resident Evil 2.

A Resident Evil 2 megjelenése már belátható távolságban van, hiszen a játék január 25-én válik elérhetővé PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Első napos vétel lesz nálatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)