Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - mészároltál már zombikat noir stílusban?

|

Mozgás közben csodálhatóak meg a Resident Evil 2 Remake Deluxe kiadásának extra ruhái, és a fekete-fehér filteres hangulat kicsit azért magával ragadt minket.

Hirdetés

Azt már korábban is megírtuk nektek, hogy a Resident Evil 2 Remake Deluxe csomagja mivel kedveskedik majd a nagyérdeműnek, de akinek nem volt elég az a pár szó és képecske a digitális kollekcióról (lásd fenti kép), annak egy rövid kedvcsináló videó is beesett, hogy teljes legyen az élmény.

Hirdetés

Nem gondoltam volna,  hogy a klasszikus Resident Evil hangulat megszállottjaként rá fogok csúszni az újításokra, de a noir hangulatot idéző maffiózó ruci és a fekete-fehér hangulatvilág felkeltette az érdeklődésemet (pl. a Guns, Gore & Cannolit kifejezetten szeretem, ajánlom figyelmetekbe, bár egész más stílus), jó móka lesz így is végigvinni majd Claire és Leon kalandját. Nézzétek a divatbemutatót:

A Resident Evil 2 Remake megjelenés 2019. január 25-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, nagyon messzinek érzem ezt a napot most, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)