Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - kétfajta módon is játszhatjuk majd

|

Lehet választani, hogy a 4K vagy a 60fps a fontosabb-e a felújított Resident Evil 2 esetében.

Hirdetés

A Resident Evil 2 Remake egyike volt az E3 legnagyobbat ütő címeinek, amely új standardot állíthat fel a klasszikusok újragondolásában. A Capcom a sajtó munkatársainak is bátran mutogatta a projektet, ennek köszönhetően derült ki egy új infó. 

Hirdetés

A Gaming Bolt érdeklődte meg a kiadótól, hogy a Resident Evil 2 Remake támogatni fog-e különböző teljesítménybeli opciókat, például az erősebb PlayStation 4 és Xbox One esetében. A Capcom márkaigazgatója, Mike Lunn elmondta, hogy a játéknak két módja is lesz a PS4 Prón és az Xbox One X-n: az elsőnél ugyan stabil 30fps lesz a limit, cserébe viszont 4K-s felbontást kapunk, míg a másiknál 60fps-t is ki tudunk elvileg sajtolni a masinákból, ellenben a felbontás tekintetében valószínűleg be kell érnünk az 1080p-vel. 

Persze ezek még nem a végleges részletek, azokat a megjelenés közeledtével véglegesítik majd. A Resident Evil 2 Remake 2019. január 25-én jöhet a konzolok mellett PC-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)