Hirdetés

Resident Evil 2 - a legalacsonyabb grafikai beállítások a PlayStation 1-es időket idézik

|

A remake alapvetően jól néz ki, de egy kis szöszöléssel nagyon sokat lehet rontani a látványvilágán.

Hirdetés

Már tényleg nem kell sokat várni a Resident Evil 2 remake megjelenésére, hiszen január végén ismét visszatér Leon, Claire és a többi jól ismert arc. Szerencsére három platformon is elérhető lesz a játék, és a PC-sek elég sok beállítási lehetőséget kapnak.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján elmondható, hogy nagyon szép munkát végzett a Capcom az 1998-as Resident Evil 2 felújításával, és a látványra biztosan nem lehet majd panaszunk. Azonban a DSOGaming megnézte, hogyan fest a játék a legalacsonyabb grafikai beállítások mellett, és bizony elég retro látványvilág fogadta őket. A srácok mindent alacsonyra állítottak, kikapcsolták a különféle effekteket, beállítottak egy kellemes 640x480-as felbontást, 50%-ra rakták a resolution scalinget, majd felskálázták a képet 1920x1440-ra. A végeredmény pedig nagyjából olyan lett, mint egy PlayStation 1-es alkotás.

Ti milyen grafikai beállításokkal játszotok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)