Hirdetés

Resident Evil 2 remake készülne?

|

A Resident Evil 5 még meg sem jelent, de már egy új bejelentésről csiripelnek a madarak.

Hirdetés

Ahogy az már szokás manapság, ismét csak egy hír hírét híresztelünk- vagy mi. Jun Takeuchi a Resident Evil 5 producere, egy a Eurogamernek adott interjú során megemlítette, hogy hamarosan valamiféle bejelentésre számíthatunk a Capcom részéről. Ennél többet természetesen nem mondott, de ez is bőven elég, hogy a rajongók fórumbejegyzések ezrein keresztül vitatkozzanak, reménykedjenek. Ami viszont még érdekesebb, hogy Takeuchi szerint lenne igény egy Resident Evil 2 remake-re. "Tudjátok, szerintem nagyon is sok ember örülne egy ilyen projektnek, ez egy olyan dolog, amit mindenképpen megfontolás tárgyává teszünk." - nyilatkozta Takeuchi. Hozzátette, hogy ez semmiféleképpen nem az a bejelentés amiről előtte beszélt, és ígéretnek sem minősül. Jelenleg minden erejüket arra használják, hogy a Resident Evil 5 időben készen legyen, és a remake ötlete majd csak a megjelenés után kerülhet napirendre - esetleg. A nagy titkos bejelentés pedig valószínűleg valami DLC cuccos lesz az ötödik részhez, de ez is csak pletyka egyelőre. Nos nincs más hátra, mint várakozni, és reménykedni egy demóban.

Aki esetleg vágyat érez arra, hogy megossza velünk mit is gondol a helyzetről, nyomuljon a fórumra.


Akarom a demót, MOST!!

residentevil.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)