Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - egy platformra most biztosan nem jön

|

A Capcom ugyan a főbb platformokra elhozza a Resident Evil 2 remake-et, viszont egy masinát illetően egyelőre nincsenek terveik.

Hirdetés

A casual és családi játékokon kívül egyre több komolyabb cím is készül Nintendo Switchre költözni, ilyen például a Dragon Ball FighterZ, a Wolfenstein II: The New Colossus, a Dark Souls Remastered vagy éppen a Resident Evil 7, azonban az utóbbi zombis franchise következő fejezetére nem mostanában számíthatnak a hibrid konzol tulajai. 

Hirdetés

Amikor ugyanis a GamingBolt a Capcom márkaigazgatójától, Mike Lunnttól arról érdeklődött, hogy Nintendo Switchre is megjelenhet-e a Resident Evil 2 Remake, akkor a fejlesztő félreérthetetlenül fogalmazott. Lunn szerint jelen pillanatban nincs tervben a switches változat, most a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os verziókra szeretnének fókuszálni. 

Ez a válasz azonban nem jelenti azt, hogy soha nem is fogják átköltöztetni a remake-et Switchre, hiszen egyrészt Lunn kétszer is kihangsúlyozta mondatában, hogy "jelenleg" nem tervezik, másrészt ugyanezt nyilatkozták a Resident Evil 7 kapcsán is korábban, és most éppen a - kicsit másképp működő, de működő - port megjelenését várjuk. Szóval Switch tulajok, ne adjátok fel a reményt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)