Hirdetés

Visszatért a Resident Evil 2 Remake demója, és ezúttal nincs időkorlát

|

Ráadásul egy új, elég ijesztő easter eggnek hála egy régi ismerős hangját is viszonthallhatjuk.

Hirdetés

Mostanában elég jó dolguk van a Resident Evil-rajongóknak, hiszen idén megkapták a népszerű második rész zseniálisan felújított változatát, jövőre pedig a harmadik epizód is hasonló formában fog visszatérni. A Capcom most hozott nekünk egy extra meglepetést is ennek kapcsán: időkorlát nélkül élvezhető mindenki számára a játék demója.

Hirdetés

Még a Resident Evil 2 Remake megjelenése előtt elérhető volt egy demo, aminek köszönhetően megnézhettük többek között azt, hogyan fest Raccoon City újraalkotott rendőrállomása. Ez a próbaverzió remek kedvcsináló volt a játékhoz, azonban csak fél órát játszhattunk vele, így eléggé sietni kellett, ha minden apró zugba be akart nézni az ember. Most azonban R.P.D. Demo néven visszatért a móka, és a Capcom leszedte róla az időkorlátot, így kényelmes tempóban lehet kipróbálni a remake-et PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Sőt, valószínűleg a jövőre esedékes Resident Evil 3 Remake kapcsán egy apró easter egget is elrejtettek a demóban a fejlesztők. Ha ugyanis elhagyjuk a rendőrállomást és bóklászunk egy kicsit az épület előtti területen, akkor meghallhatjuk a harmadik részből ismert Nemesist, amint épp azt mondja, hogy "S.T.A.R.S.!". Remek és egyben ijesztő kikacsintás ez az eredeti, 1999-es játékra, amiben mindössze ennyit képes kinyögni a monstrum, miközben városszerte üldözi Jill Valentine-t.

Nagy valószínűséggel a remake-ben is sokat fogjuk még hallani ezt a szöveget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)