Hirdetés

Már Szellemirtóként is harcolhatunk a Resident Evil 2 Remake-ben

|

A modderek hiánypótló karakterekkel bővítették a felújított horrorjátékot.

Hirdetés

Lassan nem marad olyan népszerű franchise-a Hollywoodnak, amely valamilyen formában nem bukkan fel a Resident Evil 2 Remake-ben, de szerencsére sikerül olyan karaktereket is beleszuszakolni a Capcom horrorjátékába, amik passzolnak hozzá. Ilyen volt például nemrég a szörnyvadászatban utazó Ciri és Ríviai Geralt, és ilyen a mostani páros is. 

Hirdetés

Egy modder, bizonyos George Chief ugyanis készített egy nagyszerű modot a Resident Evil 2 Remake-hez, amely Leon Kennedy-t cseréli le a Szellemirtók egyikére, Peter Venkmanra (Bill Murray) vagy Egon Spenglerre (Harold Ramis). Úgy tűnik, hogy Chief a Ghostbusters: The Video Game Remastered 3D modelljeit használta fel az elképzeléséhez, így nem érdemes túlságosan nagy felbontású karakterekre számítani, ugyanakkor az arcmimikájukra nem lehet panasz. Így néznek ki a gyakorlatban: 

Ha szeretnétek ti is a Szellemirtók valamelyikével üldözni a különböző ocsmányságokat, akkor ide kattintva letölthetitek a modot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)