Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - más hangon szól majd Claire és Leon

|

Problémás a videojáték szinkron biznisz mostanában, és ez a Resident Evil 2 újrakevert kiadására is kihat.

Hirdetés

Valószínűleg a rajongók emlékeznek még, milyen hangja volt a Resident Evil 2 főszereplőinek. Sajnos a szinkronipar most nincs jó állapotban, ezért ahogy a Life is Strange esetében Chloe-t, úgy a Resident Evil 2 Remake-nél Claire-t és Leont is más szinkronizálja.

Hirdetés

Alyson feltett egy videót az E3 alatt, amiben elmondta, hogy többször is megkeresték őt a szinkron, a lokalizáció és a motion capture kapcsán. Aztán néhány hónappal később megérkezett az értesítő, hogy inkább szakszervezeten kívüli helyettesítést keresnek Claire Redfield szerepére.

A színésznő elmondta, hogy ennek egyébként semmi köze a mostani tiltakozásokhoz, lévén ez az egész szerződéses huzavona még tavaly októberben kezdődött. Mindettől függetlenül az ACTRA (kanadai szinkronszínészek szakszervezete) mindenben kiáll az amerikai társaik mellett.

Alyson egyébként nem fogadta teljesen jól a döntést. Állítása szerint azzal semmi gondja nem lett volna, ha egy új kreatív vonal miatt választanak mást. Azonban ha csak az volt a cél, hogy szakszervezeten kívüli embert keressenek az esetleges politikai problémák elkerülése végett, akkor ez egy tiszteletlen lépés volt.

Matthew Mercer (Leon Kennedy) hasonló cipőben jár. A szinkronszínész elmondása szerint nagyjából hasonló volt az ő procedúrája, mint Alyson esetében.

A Resident Evil 2 Remastered kiadása valamikor jövőre fog megjelenni, még be nem jelentett platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)