Hirdetés

Resident Evil 2 - a The Ghost Survivors DLC-ben újabb szereplőkkel szökhetünk meg Raccoon Cityből

|

Az ingyenes tartalmi frissítésben három olyan karaktert irányíthatunk majd, akikkel már találkozhattunk a sztori során.

Hirdetés

A Resident Evil 2 remake már önmagában is kincset ér a rajongók számára, de külön öröm, hogy a Capcom például Hunk és Tofu is bekerültek a felújított játékba. Hamarosan pedig ismét elérhetővé válik egy extra csomag, amiről most ki is derült néhány részlet.

Hirdetés

A The Ghost Survivors nevű DLC hasonlóképp fog működni, mint a The 4th Survivor vagy a The Tofu Survivor játékmódok, tehát az lesz a feladatunk, hogy megszökjünk a zombikkal és mindenféle ocsmánysággal fertőzött városból. Ám ezúttal három olyan szereplőt irányíthatunk majd, akik nem élték túl az alapjáték eseményeit, tehát gyakorlatilag alternatív kalandokat kapunk.

A No Time to Mourn misszióban a jól ismert Gun Shop Kendo fegyverbolt tulajdonosa, Robert Kendo lesz a főszereplő, a Runaway című kalandban pedig Raccoon City polgármesterének lányát, Katherine Warrent irányíthatjuk majd. A harmadik, Forgotten Soldier névre keresztelt történet középpontjában egy Ghost nevű katona áll, aki a U.S.S. egyik ügynöke, és egy egész hordányi szörnyeteggel el kell bánnia, ha ki akar jutni a városból.

A DLC február 15-én válik elérhetővé és mindenki számára ingyenesen letölthető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)