Hirdetés

Resident Evil 2 - a történetre fókuszál az új előzetes, teljes pompájában látjuk Ada Wongot

|

Minket már most meggyőzött Ada Wong új szerelése.

Hirdetés

Az eddig látott anyagok alapján egyértelmű volt, hogy remekül fog festeni az új Resident Evil 2, én is ezt tapasztaltam, mikor az idei gamescomon lehetőségem volt kipróbálni a remake-et. Nemrég kaptunk egy friss trailert, ami szintén ráerősít erre a megállapításra. 

Hirdetés

Az új videóban elsősorban a játék történetét vezetik fel, illetve láthatjuk Ada Wong, Annette Birkin és Brian Irons rendőrfőnök új küllemét. A változás Ada Wong esetében a legmarkánsabb, de szerintünk egy pont előnyére válik a karakternek. Valljuk be, ez a ballonkabátos megoldás sokkal életszerűbb, mint a vérvörös koktélruhában parádézó kisasszony. Mutatjuk a trailert, úgy is erre vagytok kíváncsiak: 

A videó mellé befutott még pár screenshot is, ezeket az alábbi galériában találjátok meg.

A Resident Evil 2 január 25-én fog megjelenni PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Nektek mennyire jön be az új Ada? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)