Hirdetés

Megvan, mikor jön a Resident Evil 3 demója, amit nyílt bétateszt követ

|

Még a héten kipróbálhatjuk a Capcom legendás játékának újrakevert változatát.

Hirdetés

Ma már sejteni lehetett, hogy hamarosan megérkezik a Resident Evil 3 demója, most viszont már a hivatalos közlemény is befutott erről egy pofás kis előzetes társaságában. Kiderült továbbá az is, hogy még a megjelenés előtt vár ránk egy open beta tesztidőszak is, amelyben a Resident Evil Resistance-t vihetjük el egy próbakörre.

Hirdetés

A demó Xbox One-on egészen pontosan 2020. március 19-én (tehát most csütörtökön) 5:00 órától, PlayStation 4-en és PC-n pedig ugyanezen a napon 18:00-tól lesz elérhető. Itt Jill Valentine-t irányítva ártatlan civileket kell kimentenünk Raccoon Cityből Carlos Oliveira és a U.B.C.S. (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) oldalán. Ha sikerrel vesszük az akadályokat és teljesítjük a demót, akkor egy extra Resident Evil 3 előzetes lesz a jutalmunk. 

A harmadik rész felújított változata ugyebár a Resident Evil Resistance-szel egybecsomagolva érkezik, utóbbit pedig egy nyílt béta keretein belül március 27. és április 3. között bárki kipróbálhatja - magyarul egészen a játék megjelenéséig pörög a bétateszt. Aszimmetrikus kooperatív játékról van szó, a béta során pedig akár az egyik gonosztevő, név szerint Daniel Fabron bőrébe is bebújhatunk, vagy épp három társunk oldalán harcolhatunk ellene. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)