Hirdetés

Így maxolhatod ki az inventory méretét a Resident Evil 3-ban

|

A Resident Evil 3 inventory-mérete is növelhető szütyők, avagy Hip Pouch-ok felszedésével. Segítünk őket megtalálni!

Hirdetés

A korai Resident Evil játékokban az is nyomást helyezett ránk, hogy mindig ki kellett dobni valamit az inventoryból, hogy valami mást tehessünk a helyére. A Resident Evil 2 Remake-ben és a Resi 3-ban gyakran találkoztunk ugyanezzel a dilemmával, és mindig felüdülés volt, ha találtunk egy szütyőt, ami két extra helyet kínált - amit aztán nyilván szintén hamar kihasználtunk, és egy soha véget nem érő stresszhelyzet volt az inventorymenedzsment. Most segítünk, hogy a Resident Evil 3 inventory méretének növelése a lehető leggyorsabban menjen. Nyilván elkerülhetetlen némi spoilerezés, úgyhogy ennek tudatában görgessetek tovább.

Hirdetés

Resident Evil 3 Hip Pouch helyek

1. Power Substation Hip Pouch

Az első szütyőt azután találhatod meg, hogy megszerezted a láncvágót, a kutyákkal való találkozás után lépj be a piros ajtón, menj fel az emeletre, és a bejárattal szemben, egy kis létrán hever a táska.

2. Kite Bros Railway Monument Hip Pouch

Ez egy kicsit trükkösebb, ugyanis gyűjtögetni kell, mielőtt megkaparinthatnánk. Ahogy megszerezted a láncvágót és a zártörő szettet (Lock Pick), a következő dolgokat kell behúznod:

  • Fancy Box, benne piros drágakő - a Donut Shop konyháján találod a dobozokon. Nyisd meg az inventoryt, nyisd ki a dobozt, megkapod a követ.
  • Fancy Box, benne kék drágakő - a Supermarketben van, a játékbolttal szemben. Vágd le a láncot az ajtóról, és ahogy belépsz, azonnal ott találod a pulton. Nyisd ki, vedd ki a követ.
  • Fancy Box, benne zöld drágakő - a játékboltban van. Törd fel a zárat, és a kirakatnál lévő pulton, az autók mellett találod. Ugyanúgy nyisd ki, vedd ki a követ.

Ha ez mind megvan, juss vissza a metróállomásra, pakold be a köveket a Kite Bros Railway Monumentbe, és kapni fogsz egy gránátot, egy válltámaszt a shotgunhoz, végül pedig a szütyőt.

3. Sewer Security Room Hip Pouch

Szerezd meg az akksit a csatornában, amivel ajtókat tudsz nyitni. Az Upper Walkway szinten található Security Roomot kell kinyitnod, az asztalon találod a szütyőt kiválóan megvilágítva.

4. West Office Hip Pouch

Ezt már Carlosként tudjuk megkaparintani a rendőrkapitányságon. Miután elérted a West Office-t, menj be a szobába, ahol a széf található. Ugyanaz a kódja, mint a Resident Evil 2-ben, és megtalálhatod a közelben, de mi vagyunk olyan jó fejek, hogy segítünk megspórolni némi fölösleges testmozgást: balra 9, jobbra 15, balra 7.

5. Lobby Breaker Room Hip Pouch

Ez az első a kórházban lévő kettő közül. Van az a jelenet, amikor folyamatosan özönlenek a zombik, Carlosnak pedig meg kell védenie a lábadozó Jillt. Egy ponton kitörik a recepció mögötti szoba ajtaja. Menj be oda (nyilván miután kinyírtad a szörnyet, fő a biztonság ), és a szoba hátuljában, a szekrényen, egy zöld növény mellett lesz a táska.

6. Warehouse Safe Room Hip Pouch

Ez már Jillnek jut. Miután lementél a lifttel a kórházból az Underground Storage szintre, lesz egy másik teherlift, amire fel kell szállnod. Menj fel vele, és lépj be a szemben lévő, duplaszárnyú ajtón, és vedd fel a szütyőt az asztalról, az írógép mellől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)