Hirdetés

Tutira nem fog késni a Resident Evil 3 megjelenés

|

Annak ellenére, hogy csak pár hónap telik el a bejelentés és a megjelenés között, nem kell csúszástól tartanunk.

Hirdetés

Nagyjából a Resident Evil 2 remake tavaly januári megjelenése óta nyílt titok volt, hogy készül a harmadik rész felújított változata is. Valószínűleg évek óta dolgoznak már rajta, mert az egészet új motorra átpakolni, megváltoztatni a kameranézetet, majd ellenőrizni, hogy minden megfelelően működik-e, nem egy párhónapos munka.

Hirdetés

A capcomos Peter Fabiano és Masao Kawada egy a Famitsu-nak adott interjúban ígérték meg, hogy nem fognak csúsztatni az április 3-ára tervezett megjelenésen. Két okból merülhettek fel aggályok néhány játékosban: egyrészt a bejelentés decemberben volt, másrészt a Resident Evil 2-t is tologatták. Valószínűleg inkább azért húzták eddig a leleplezését, mert nem akarták, hogy bármennyire gátolja a Resident Evil 2 csodálatos menetelését.

Elmondták, a játék már 90%-ban kész van, mi pedig hiszünk nekik, és várjuk a megjelenését szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)