Hirdetés

Menekülés helyett néha érdemesebb inkább szembenézni Nemesisszel a Resident Evil 3 Remake-ben

|

Bizonyos esetekben nem távozunk üres kézzel, ha megküzdünk a Raccoon Cityben császkáló mutánssal.

Hirdetés

Nem rossz játék a Resident Evil 3 Remake, de nem biztos, hogy minden rajongó maradéktalanul elégedett lesz a teljesen újraalkotott klasszikussal. Viszont az kétségtelen, hogy a főszereplőt üldöző szörnyeteg ijesztőre sikeredett, és mivel egy-egy ilyen találkozás során nem tudunk végezni vele, a legkézenfekvőbb megoldás az, ha elfutunk.

Hirdetés

Persze a bátrabb játékosok akár össze is mérhetik erejüket Nemesisszel, feltéve persze, ha rendelkeznek elég tűzerővel, mivel nem könnyű kiütni az óriást, ám olykor nagyon is megéri. Bizonyos helyzetekben ugyanis különböző cuccokat szerezhetünk tőle egy-egy sikeres offenzíva után, az első ilyen lehetőség pedig a Power Substationnél adódik. Ha itt sikerül legyőznünk Nemesist, akkor kapunk egy dobozt, ami egy Extended Magazine kiegészítőt rejt a Handgun fegyverhez. A második jutalmat azután szerezhetjük meg, hogy végignéztük, amint Nemesis a csápjaival átváltoztat egy szerencsétlen zombit. Ezt követően megküzdhetünk a hatalmas szörnyeteggel, és ha újból győzedelmeskedünk, akkor egy Moderatort kapunk a Handgunhoz.

Ezeken kívül van még két másik lehetőség is, hogy loottal távozzunk egy ilyen összecsapás helyszínéről , de ezek során már kevésbé fontos zsákmányokat gyűjthetünk be. Ha meg tudjuk állítani Nemesist az aluljáróban, miután elértük a metrós részt, akkor némi lőszert szerezhetünk a Shotgunhoz. Végül pedig a Demolition Site-ot követő üldözés során, a játékbolt közelében is kiüthetjük a mutánst, a jutalmunk pedig néhány tüzes lőszer lesz as Grenade Launcherhez.

Nektek sikerült megszereznetek valamelyiket a fenti zsákmányok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)