Hirdetés

Nyugi, a Resident Evil 3 Remake sem rúgja fel a Safe Room békéjét

|

Noha lesznek olyan mentési pontok, ahol bizony utolérhet minket a Nemesis, de ha meghalljuk a megnyugtató zenét, akkor egy pár percre fellélegezhetünk.

Hirdetés

Korábban szállingóztak olyan hírek, hogy a Resident Evil 3 Remake egy olyan hagyománnyal szakít, ami eddig a széria védjegyének számított: a biztonsági szobák mégsem lesznek olyan biztonságosak. Szerencsére ez az értesülés csak egy félreértésből fakadt (bocsi, hogy mi is terrorizáltunk vele titeket), és még a kegyetlen Nemesis sem lesz képes utánunk jönni egy ilyen helyiségbe.

Hirdetés

A gond abból adódott az Official Xbox Magazine egyik beszámolója szerint a Jill Valentine-t üldöző rémség egy olyan szobában érte útól a gyanútlan újságírót, ahol egy írógép is volt, ami hagyományosan a mentésre szolgál. A rutinos Resident Evil játékosok ilyenkor megnyugszanak, hiszen ezek a szerkezetek rendszerint olyan helyiségekben kapnak helyet, ahova egyetlen szörny sem tud behatolni. 

Igen ám, de a hamarosan megjelenő remake-ben ez már nem teljesen igaz, mivel lesznek olyan mentési pontok is, ahol bizony ránk támadhat a pályán garázdálkodó gyilkos monstrum (ahogy a Resident Evil 2 esetében a rendőrőrs főtermében is volt ilyen pont, ha emlékeztek rá). Emellett azonban nem tűnnek el a Safe Roomok sem, tehát megnyugodhatunk, lesz lehetőség szusszanni néha egy kicsit.

Erre bizony szükség is lesz, mivel a RE 2 MR. X-éhez hasonlóan itt a Nemesis lesz a nyomunkban, aki még elődjénél is elszántabban szeretne majd az életünkre törni. A biztonságos szobákat úgy ismerhetjük majd fel, ahogy korábban is: felcsendül a jellegzetesen nyugodt hangulatú háttérzene, ahogy belépünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)