Hirdetés

Így tudjátok feloldani a Resident Evil 3 Remake kőkemény Nightmare és Inferno módjait

|

A Capcom gondolt azokra a játékosokra is, akik valamiért túl egyszerűnek éreznék az alapjáraton elérhető nehézségi szinteket.

Hirdetés

Alapból három különböző nehézségi szinten vághatunk bele a Resident Evil 3 Remake-be, így a normál mód mellett arra is van lehetőségünk, hogy egyszerűbbé vagy durvábbá tegyük a kalandot. Sőt, később akár két plusz módot is elérhetővé tehetünk.

Hirdetés

Az első ilyen extra szint a Nightmare, ami még veszélyesebbé teszi a Raccoon Cityben való bóklászást, ugyanis egyrészt jóval több ellenféllel fogunk összefutni, másrészt pedig a kulcsfontosságú tárgyak sem azokon a helyeken lesznek, ahol korábban. Sőt még a már amúgy sem túl barátságos Nemesis is gyorsabb lesz, és sokkal agresszívebben próbálkozik majd eltenni minket láb alól. A Nightmare mód tehát elég sok meglepetést tartogathat a rajongók számára, feloldásához viszont először végig kell játszanunk a kampányt Hardcore nehézségi szinten.

Viszont a játék mégsem Nightmare-en a legnehezebb, ugyanis van még egy ennél durvább mód is, az Inferno. Ezen a szinten például még több ellenséggel gyűlik meg a bajunk, és ha ez nem volna elég, akkor extra nehezítésként a játék sokkal kevesebb cuccot ad nekünk a kaland során. Az Infernót egyébként úgy tudjuk feloldani, ha végigpörgetjük a játékot Nightmare-en.

Ti melyik nehézségi szintet preferáljátok a Resident Evil 3 Remake-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)