Hirdetés

A héten érkezhet a Resident Evil 3 demó

|

A játékipar egyik aktív szivárogtatója szellőztette meg a dátumot.

Hirdetés

Most még a Doom Eternal (és persze az Animal Crossing: New Horizons) viszi el a figyelmet, de április 3-án megjelenik a Resident Evil 3, ami ugyancsak nincs már messze. A Capcom korábban ígért egy demót, de azt nem árulta el, mikor tervezi kiadni. 

Hirdetés

A Resident Evil 2 demója időkorlátos volt, amit azóta feloldottak; azt sem tudjuk, itt mi a terv, pontosan mit fogunk tudni kipróbálni és hányszor. Mindenesetre a Capcomhoz kapcsolódó szivárogtatásokra figyelőknek bizonyára ismerős AestheticGamer a napokban azt állította, március 20-án, azaz most pénteken jelenik meg a remake kipróbálható változata.

Addig esetleg érdemes lehet megnézni ezt az összehasonlító videót, ha még nem láttátok; érdekes, mennyit fejlődött a világ 1999 óta. Ahogy lesz bármi konkrétum, jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)