Hirdetés

Egyértelmű, hogy melyik másolásvédelmet használja majd a Resident Evil 3 Remake

|

A Capcom leleplezte, hogy milyen DRM fogja védeni a játékot, egyáltalán nem lepődtünk meg.

Hirdetés

Hamarosan megint Resident Evil-lázban fogunk égni, hiszen jön az 1999-es harmadik rész újraalkotott változata, amiben ismét alaposan meg fog minket kergetni Nemesis a zombikkal teli Raccoon City utcáin. Azonban a kalózoknak nem lesz olyan egyszerű megkaparintaniuk a felújított kalandot, legalábbis elméletileg. Manapság minden csoda három napig tart, a védelmekkel is így van ez.

Hirdetés

A Resident Evil 3 Remake Steam-oldalának köszönhetően kiderült, hogy a játékot bizony a már egy ideje igencsak gyakran használt Denuvo fogja megóvni az illetéktelen kezektől, habár kérdéses, mennyire jó ötlet ezt a másolásvédelmet használni. A crackercsapatok manapság nagyon hamar képesek feltörni egy-egy játékot, még akkor is, ha azt a Denuvo védi, ráadásul sokak szerint komoly technikai vagy inkább teljesítménybeli problémákat is okozhat játékon belül ez a DRM, így érthető módon jó néhányan ellenzik is a használatát, mivel főképp a tisztességes vásárlókat hozza hátrányos helyzetbe.

Egyébként a tavalyi Resident Evil 2 Remake-t is a Denuvo védte, de kifejezetten rövid ideig bírta, és a Capcom később inkább el is távolította azt a játékból. Nem lennénk meglepve, ha a harmadik rész remake-je is így járna, de remélhetőleg ismét minőségi munkát kapunk a Capcomtól, és rengetegen döntenek majd a vásárlás mellett.

A Resident Evil 3 Remake megjelenés április 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)