Hirdetés

A széria egyik veteránja is dolgozik a Resident Evil 3 Remake-en

|

A fejlesztő olyan játékok felett bábáskodott, mint a Mega Man 6, a Street Fighter II Turbo és a legelső Resident Evil.

Hirdetés

Mióta a Capcom bejelentette a Resident Evil 3 Remake-et, folyamatosan érkeznek az apró érdekességek a projekt kapcsán. A minap például azt tudtuk meg, hogy a Resident Evil 2 is kibővül miatta, de még nagyjából fél év van a megjelenésig, addig sok minden történhet, sok infóval leszünk gazdagabbak.

Hirdetés

A Capcom nem egyedül fejleszti a Resident Evil 3 Remake-et, hanem az M-Two nevű stúdióval együtt (amelynek logóját már a bejelentéshez csatolt trailer végén is láthattátok), ezt a csapatot pedig igazi játékipari veteránok alkotják, akik a Capcomtól és a PlatinumGames-től érkeztek. Mint kiderült, az M-Two vezetője az a Tatsuya Minami, aki korábban a PlatinumGames élén állt, legalábbis 2016-ig. Minami számos szérián dolgozott eddigi pályafutása során producerként, beleértve a Mega Man-t, a Devil May Cry-t és a Resident Evilt is.

A pletykák szerint egyébként Minami a Tango Gameworks-nál tevékenykedő Shinji Mikamival, a franchise atyjával szerette volna megosztani a vezetői pozíciót (állítólag innen származik a stúdió neve is - Minami/Mikami), de ez sajnos nem valósult meg, és Mikami maradt a Bethesda kötelékében. 

A Resident Evil 3 Remake 2020. április 3-án jelenik meg a főbb platformokra, akkor elválik majd, hogy a veterán fejlesztők milyen munkát végeztek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)