Hirdetés

Már a Resident Evil 3 Remake-et is játszhatjuk FPS-ként

|

Itt a megoldás, ha picit személyesebben szeretnétek átélni a Raccoon Cityben zajló szörnyűségeket.

Hirdetés

Látva, hogy már a Resident Evil 3 Remake demójához is készültek modok, várható volt, hogy a teljes játék megjelenését követően a rajongók szabadjára engedik majd a kreativitásukat és mindenféle különleges kiegészítéssel fognak meglepni minket. Ezúttal például egy olyan alkotást tudunk mutatni, ami funkcióját tekintve akár még jól is jöhet egyesek számára.

Hirdetés

Praydog volt az, aki már a tavaly megjelent Resident Evil 2 Remake-hez is elkészítette az FPS modot, és sokak nagy örömére most a harmadik rész újraalkotott verziójához is adaptálta alkotását. Ha tehát belső nézetes horrort szeretnétek csinálni a Resident Evil 3 Remake-ből, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni ide, majd letölteni a RE3.zip-et, az ebben található .dll-t pedig bemásolni a játék mappájába. A csomag egyébként szabad kameramozgatást és az elemlámpa kötetlen irányítását is engedi.

Szerintetek FPS-ként vagy TPS-ként hangulatosabb a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)