Hirdetés

Egy csokornyi Resident Evil 3 gameplay érkezett az első vélemények mellett

|

Pár külföldi médiumnak lehetősége nyílt kipróbálni a Resident Evil 3 Remake-et, és természetesen nem tartották magukban a véleményüket.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy demó is érkezik a Resident Evil 3 Remake-hez, de nem ez az egyetlen remek hír azoknak, akik már nagyon régóta várják a Capcom játékának érkezését. PCGamesN szerint például ha a második részben végigfutott a hátunkon a hideg a Tyrant miatt, akkor a harmadik epizódban a Nemesis miatt bizony a gatyánkba fogunk csinálni. Külön kiemelték azt is, hogy mikor épp nem a Nemesis elől menekülünk, hamar feltűnik a Resident Evil 3 utcai területeinek nyitottsága. Maga a játékmenet megegyezik a Resident Evil 2 Remake-ben látottakkal, lapvető puzzle elemek teljesítése és kulcsgyűjtögetés a feladatunk, miközben persze folyamatosan vissza kell nézni a már felderített helyszínekre is.

Hirdetés

A GameSpot újságírói is elvihették egy kétórás körre a játékot. Beszámolójukban ők kifejezetten arra tértek ki, mennyit változott és fejlődött a játék az elődhöz képest. 

A Eurogamer csapata más megoldást választott, ők 11 pontban gyűjtötték össze a Resident Evil 3 Remake legizgalmasabb részleteit. 

VG247 szerint végtelenül egyszerű a helyzet, ha szerettétek a Resident Evil 2 Remake-et, akkor bizony ezt a játékot is imádni fogjátok. Persze azért ennél egy picivel részletesebben fejtik ki a véleményüket az alábbi videóban.

Game Informer öt pontba szedte össze azt, hogy miért is lesz érdemes játszani a Resident Evil 3 Remake-kel: a felújított változat remekül fest, tulajdonképpen több is ez, mint egy remake, rendesen működik a kitérés (és ez egy fontos dolog), a Nemesis valóban félelmetes, illetve a Resistance multiplayer mód is nagyon szórakoztató. 

Végezetül essen szó azért egy kicsit a Resident Evil: Resistance-ről is, amit talán már sokan elfelejtettetek, de bizony ezt a játékot is megkapjuk a harmadik rész remake-je mellé. Az IGN.com-nak hála ebből is megnézhetünk egy gameplay anyagot, no meg persze a harmadik részt is megnézték ők is.

A Resident Evil 3 Remake április 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)