Hirdetés

Vaskos játékmenet videó érkezett a Resident Evil 3 Remake-ből

|

Ha szeretnéd látni, hogy hogyan néz ki a megújult Raccoon City, akkor nyomj rá a lejátszás gombra, dőlj hátra, élvezd a zombi inváziót!

Hirdetés

GameSpot jóvoltából most 26 percen keresztül nézhetjük a Resident Evil 3 Remake-et. A videóban Capcom UK közösségi menedzsere mutatja be a játékmechanikákat, és a harc működését a zombik által terrorizált Raccoon City utcáin. A látvány elképesztő, a hangulat hátborzongató, és tökéletesen hozza azt, amiért a Resident Evil 2 Remake-et imádtuk.

Hirdetés

A harmadik epizód főszereplője Jill Valentine, aki megpróbál kimenekülni a katasztrófától szenvedő városból. A helyszínt egyébként kedvünkre felfedezhetjük majd, de persze nem lesz egy könnyed városnézés ez, nézzétek csak:

A Resident Evil 3 Remake megjelenés április 3-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. HP természetesen már nagyon rá van pörögve a játékra, szóval várhattok tőle tesztet, videót, táncos feldolgozást, versmondást, könnyekkel teli köszönőbeszédet, vagy amire még rá lehet venni a nagy mámorban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)