Hirdetés

Resident Evil 3 Remake - kiszivárogtak a dobozképek

|

Lényegében már csak a Capcom hivatalos bejelentésére várunk.

Hirdetés

A közelmúltban egyre több utalást kaptunk arra vonatkozóan, hogy a Resident Evil 2 Remake kirobbanó sikere után a Capcom feltámaszt egy újabb klasszikus epizódot is a Resident Evil 3: Nemesis képében - egyes jelentések szerint már jövőre megkapjuk az újjászületett horrorjátékot. 

Hirdetés

A Gamstat - amely nyomon követ mindent, amivel a PlayStation Network bővül - szúrta ki, hogy felkerültek a Resident Evil 3 Remake dobozképének európai/amerikai és japán verziói az adatbázisba (utóbbi régióban BioHazard néven fut a Resident Evil). Az első kettő a szokványos borító, viszont a harmadik Nemesisre fókuszál és a titokzatos "Z Version" címke látható rajta, amely valószínűleg valamiféle limitált vagy gyűjtői kiadást jelképezhet. 

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy a Capcom mikor fogja lerántani a leplet az egyre nyilvánvalóbban készülő Resident Evil 3 Remake-ről, mindazonáltal a The Game Awards tökéletes alkalmat szolgáltathat hozzá.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)