Hirdetés

A merészek egy késsel is végigjátszhatják a Resident Evil 3-at

|

Visszatér a franchise egyik legkeményebb kihívása.

Hirdetés

A legelső Resident Evil óta közkedvelt kihívás volt a rajongók körében a "knife-only run", azaz egy olyan végigjátszás, ahol a késen kívül semelyik más fegyvert nem használhatják a játékosok. A Capcom fejlesztői megnyugtatták a keményvonalas rajongókat, hogy a Resident Evil 3 remake-elése alatt ezt is fejben tartották.

Hirdetés

Peter Fabiani, a játék egyik producere elmondta, hogy szándékosan elhasználhatatlannak hagyták meg a jó öreg kést, így kedvünkre hadonászhatunk vele, akár a játék végéig. A Resident Evil 3 Remake-ben az eredeti programhoz hasonlóan gyakorlatilag minden tárgy egy fogyóeszköz, így a kezdetektől fontosnak tartották, hogy a késünkben mindig megbízhassunk.

Az is kiderült, hogy a Capcom fejlesztői maguk is nekiveselkedtek a knife-only runnak, és ugyan nagyon nem könnyű feladat, de a csapat néhány tagja sikerrel vette az akadályt. A kihívás pikantériáját és varázsát egyébként az adja meg, hogy a játék mélyreható, végtelenül alapos ismeretére van szükség - nem árt, ha betéve tudjuk, hogy a szoba melyik szegletéből leselkedik ránk éppen veszély.

A Resident Evil 3 Remake bő két hét múlva, április 3-án hozza el a klasszikus élményt a mai kor sztenderdjeihez igazítva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)