Hirdetés

Ha már unod Jill Valentine-t a Resident Evil 3 Remake-ben, most lecserélheted

|

Akár a Resident Evil franchise két szakavatott zombivadászával is helyettesíthetjük a főhősnőt.

Hirdetés

Lassan megszámlálni sem tudjuk, hogy hány mod készült már a Resident Evil 3 Remake-hez, de az érdekesebbekről azért számot adtunk, hogy ne csak nekünk fájjon Thomas, a gőzmozdony bekerülése vagy éppen a fürdőruhás Nemesis. A modderek azonban nem álltak le, hiszen miért csak Nemesist cseréljük le, ha a főszereplőt, Jill Valentine-t is le lehet?

Hirdetés

Két megoldás is érkezett: az egyikben Claire Redfieldet tehetjük be helyette, akivel utoljára a Resident Evil 2 Remake-ben találkozhattunk, a másikban pedig Ada Wongot, aki szintén szerepelt az említett játékban. Ebből származnak a 3D-s karaktermodellek is, így a látványra és az arcmimikára nem lehet panasz, ugyanakkor a hang Jillé maradt, ez kicsit illúzióromboló lehet.

A mod használatához először fel kell telepíteni Fluffyquack mod managerét, majd ha ez megvan, akkor Claire Redfieldet erre, Ada Wongot pedig itt tölthetitek le. Mielőtt elrohannátok kipróbálni őket, szánjatok pár percet HP tesztjére is, ha esetleg kimaradt volna. És azt mondtuk már, hogy van videótesztünk is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)