Hirdetés

Ez a Resident Evil 3 Remake mod minden ellenfélből Nemesist csinál

|

Ha esetleg túl nyugodtnak ítélnéd meg az életed, akkor ingyen és bérmentve élheted át életed legrosszabb rémálmát.

Hirdetés

A Resident Evil 3 Remake nagyon jól néz ki, a demó mindenkit levett a lábáról (bár Kaci azt mondta, hogy esélytelennek látja a végigjátszást egyedül, és a karantén miatt most nehezen lesz HP-val GameStart). A kipróbálható verzió annyira bejött a népnek, hogy már modok is vannak hozzá, az egyik pedig kifejezetten félelmetesre sikerült. Aki nagy örömmel kínozná az idegrendszerét, az feltelepítheti a kis csomagot, ami minden jöttment zombiból Nemesist csinál.

Hirdetés

Oké, amikor egy hordányi Nemesis kerget, akkor már inkább röhögni támad kedved és nem rettegni, de ettől még nem feltétlenül nevezhető az élmény noob kirándulásnak. FluffyQuack szerint viszont nagy buli a cucc, ezért is hozta össze és rakta ki a modot saját weboldalára. A telepítés pofonegyszerű, már csak azért is, mert Fluffynak van saját mod menedzser alkalmazása, amivel néhány kattintás egy mod telepítése.

A Resident Evil 3 Remake megjelenés 2020. április 3-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok? És addig is kipróbáljátok ezt a mentális satut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)