Hirdetés

Nincs menekvés Nemesis elől a Resident Evil 3 Remake-ben

|

Még a biztonságosnak szánt szobákban sem tudunk majd elrejtőzni a monstrum elől, ha egyszer a nyomunkba ered.

Hirdetés

FRISSÍTÉS: Elhamarkodottan írta meg mindenki, köztük mi is ezt a felvetést, elnézést kérünk érte. Közben kiderült, hogy a mentési pontok biztonságban lesznek, itt olvashattok erről bővebben.

Korábban írtuk: Ahogy a Resident Evil 2 Remake-ben, úgy bizony a harmadik rész felújított változatában sem csak a zombiktól kell majd félnünk, ugyanis ebben a részben is akad egy gigászi mutáns, akinek az a dolga, hogy eltegye láb alól a főszereplőt. Viszont lesz egy óriási különbség Mr X. és Nemesis viselkedése között.

Hirdetés

Talán mondhatjuk azt, hogy a Resident Evil széria védjegyévé váltak azok a biztonságos szobák, vagyis safe roomok, ahol szusszanhatunk és menthetünk egyet, mielőtt folytatnánk a kalandozást. Egy ilyen terembe belépve nyugis zene fogad minket, megtervezhetjük következő lépésünket, és természetesen egyetlen szörnyeteg sem jön utánunk. Legalábbis a Resident Evil 3 Remake-ig ez így volt.

A hírek szerint ugyanis a hamarosan debütáló játékban már ezeken az elvileg védett helyeken sem leszünk mindig biztonságban, mivel ha éppen üldöz a nem túl kedves ábrázatú Nemesis, akkor a safe room ajtaja sem fogja megállítani őt, és még a biztonságosnak hitt terembe is követni fog minket. Erősen ajánlott ezt észben tartani, nehogy meglepetés érjen bennünket. Arról azért szerencsére nincs szó, hogy módszeresen átkutatná a szóban forgó szobákat, nem tartózkodunk-e valamelyikben, mert az már viccnek is durva lenne.

Szerintetek jó döntés ez a fejlesztők részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)