Hirdetés

Fontos részletek derültek ki a Resident Evil 3 Remake-ről

|

Több forrásból kiderült, hogy milyen nehézségi fokozatok lesznek, mennyi időbe telik a végigjátszás és lesz-e New Game Plus.

Hirdetés

Nincs már messze a Resident Evil 3 Remake megjelenése, és addig sem maradunk információ nélkül a zombis franchise legújabb részét illetően, ugyanis már játszható az időzáras demó, amelyet akár végig is nézhettek Kaci narrálásával, ha nincs kedvetek letölteni. Azóta megtudtuk, hogy a merészek akár egy késsel is végigjátszhatják, de nem csupán ez az érdekesség derült ki.

Hirdetés

A játék egyik producere, Peter Fabiano a GamingBoltnak adott interjújában elárulta, hogy Nemesis direkt úgy lett megtervezve, hogy az újragondolt, fotórealisztikus Raccoon City részének érezzük, játékmenet tekintetében pedig azt szerették volna vele elérni, hogy a játékos úgy érezze, állandóan üldözi őt a szörnyeteg. Ezért nem meglepő a The Pursuer név, és az sem, hogy milyen mozgékony, ugyanakkor jó időzítéssel a kitérés remekül bevethető ellene. 

Szerencsére annak sem kell megijednie, aki könnyíteni szeretne a rá nehezedő nyomáson, ugyanis a ResetEra pár felhasználója bányászott kicsit a demó adatai között és azt találták, hogy négy nehézségi szint is rendelkezésre áll majd: az Assisted, a Normal, a Hard és a Super Hard. Ezenfelül lesz New Game Plus mód is, amely számos dolgon változtat majd a kampányban, erre pedig szükség is lesz, ugyanis néhány beszámoló szerint körülelül öt óra alatt a végére lehet majd érni. 

A Resident Evil 3 Remake megjelenése április 3-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)