Hirdetés

Eléggé pozitívak az első Resident Evil 3 Remake tesztek

|

Bár a Resident Evil 3 újrakeverése messze nem tökéletes, azért a legtöbb helyen kifejezetten jónak számító pontszámokat kapott a Capcom játéka.

Hirdetés

Befutottak a Resident Evil 3 Remake első értékelései, amelyek szerint a játék ugyan rövidke, nem is váltja meg a világot, de azért többségében pozitív felhangon írnak róla a külföldi kollégák. 

Hirdetés

Jelen hír megírásának pillanatában 29 írott teszt után egészen pontosan 80-on áll a Resident Evil 3 Remake Metascore-ja, azaz az értékelések átlaga ezt a számot adta ki. A 40 szerzőből egyébként mindössze hat értékelték közepesnek, azaz adtak 75 pontnál kevesebbet a játékra. A legszigorúbb a VG24/7 volt 3/5-ös értékelésével, illetve a GameSpot 6/10-zel, míg a Daily Star és a The Digital Fix nem cicózott, 5/5-ös és 10/10-es maximális pontszámmal jutalmazták a játékot. Íme a fontosabb külföldi oldalak értékelései - fontos, hogy a GameSpot és az amerikai IGN esetében kizárólag a single player élményről szól a cikk, ezért a Metacritic oldala még az "in progress" kategóriába sorolja őket :

Daily Star - 5/5
Destructoid - 8/10
DualShockers - 8,5/10
GameSpot 6/10
GamesRadar - 4/5
IGN US - 9/10
Screen Rant - 4/5
USgamer - 3,5/5
VG24/7 - 3/5

Nálunk HP nem volt ennyire elmosva a játéktól, tesztjét ide kattintva éritek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)