Hirdetés

Na, mi hiányzott a Resident Evil 3 Remake-ből? Hát Thomas, a gőzmozdony!

|

Egy mod segítségével megoldhatjuk, hogy Nemesis kieressze a gőzt.

Hirdetés

Míg a legutóbbi rész feltámasztásában Mr. X hozta ránk a frászt a legváratlanabb helyekről előbukkanva, addig a Resident Evil 3 Remake-ben Nemesis lesz az, aki jótékony hatást gyakorol az alacsony vérnyomásra, és veszélyes a magasra. Persze az igazán vagányak egyetlen késsel is nekimehetnek a szörnyetegnek, a legkeményebbek viszont telepítik előtte azt a modot, amely minden ellenfél helyére őt pakolja be. 

Hirdetés

A rémálom azonban egy csapásra átváltozik komédiává, ha alkalmazzuk a modderek legújabb őrült ötletét és belerakjuk a Resident Evil 3 Remake demóba Thomast, a gőzmozdonyt, természetesen Nemesis helyére. Rögtön nem olyan félelmetes a helyzet, ha azt látjuk, ahogy egy benga bestia helyett egy bumfordi mesekarakter közelít felénk, és felcsendül a hozzá tartozó kedves dallam is. 

Ha láttátok a demó-streamünket, akkor tudhatjátok, hogy ezzel a moddal valószínűleg széles mosolyt csaltunk a Nemesistől parázó Kaci arcára, és ha ti is inkább kacagnátok a fogcsikorgatás mellett, akkor ide kattintva beszerezhetitek a zombi gőzmozdonyt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)