Hirdetés

A Resident Evil 3 remake bátrabban változtat majd, mint a második rész felújítása

|

A fejlesztők nem csak grafikai téren mertek újítani, de a játékmenetet is jócskán átalakítják, valamint a történeten is meglepődünk majd néha.

Hirdetés

A pazarul sikerült Resident Evil 2 Remake után a legtöbben nagyon vágytunk rá, hogy egy hasonló minőségű felújítást kapjon a sorozat harmadik része, és ne csak a rendőrőrs, de Raccoon City egésze nagy felbontású textúrákban pompázhasson. Az alkotók az előző rész sikerén felbuzdulva most még merészebben mernek hozzányúlni az alapanyaghoz. 

Hirdetés

Nem aggódunk a nemrég bejelentett Resident Evil 3 remake minősége miatt, hiszen az év elején a Capcom megmutatta, hogy pontosan tudja, hogyan kell felújítani egy klasszikust. Az alkotók egy nyilatkozatban most elmondták, hogy több kritika is érte a RE2 remake-et, hogy túl hű volt az alapanyaghoz (mondjuk emiatt én pont nem bírálnám őket - HP), emiatt pedig a jövő áprilisban megjelenő rész több helyen is eltér majd az 1999-ben megjelent eredetitől.

Azt is hozzátették, hogy nem pusztán grafikai és játékmenetbeli változásokra számíthatunk majd, de kissé a történetet is átalakítják majd és olyan karaktereket hoznak előtérbe, akik egyébként nem jutottak sok szerephez. Például újratervezték a Huntereket, hogy a mai kor játékosainak is megfelelő kihívást nyújtson a velük való harc.  

A RE Ambassador programban résztvevőknek egy emailt is kiküldtek, miszerint részt vehetnek egy új, eddig még be nem jelentett cím tesztelésén. Erről egyelőre semmilyen további információt nem adott közzé a stúdió, de nem kizárt, hogy egy újabb számozott rész is formát kezd ölteni a fejlesztők keze alatt, de akár a már pletykált Dino Crisis felújítás is szóba jöhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)